sneakpeak


vita tulpaner


glam peach

 
Försökte mig på en sminkning inför nyår. För något år sen gick jag runt med liknande smink nästan varje helg men det har minskat och nu var det ett tag sen jag körde på ögonskugga. Därför kändes ett test nödvändigt för att värma upp lite, får panik när jag sitter en halvtimme innan avfärd och allt går åt helvete. Såhär blev resultatet idag iallafall, antaglingen gör jag någonting liknande på nyårsafton. Sminkningen är aningen mörkare i helhet i verkligheten.
 

vinröd

 
Det fick bli vinröda naglar den här gången, ett nytt lack som mamma egentligen fick i julklapp men jag lånade det lite eftersom jag är kär i färgen. Ska lägga på ett överlack också så blir dom glansiga och fina.

mellandagsrea

 
en del av sakerna jag köpte på mellandagsrean

canon s110

Nu är den min! Fina Canon s110 fick följa med hem idag. Jag har velat köpa en kamera ett bra tag nu men det har inte blivit av. Eftersom jag fyllde år igår och julafton var för ett par dagar sen har jag nästan bara önskat mig pengar till en kamera, vilket jag fick. Så när jag och Agnes befann oss i gallerian för att kolla på mellandagsrean idag gick vi även och tittade på kameror, och där fanns den. Perfekt för mig som endast ska ha den som hobbykamera och för att spara minnen, även därför jag valde en mindre variant och inte en systemkamera.
Pengarna jag fått räckte även till lite kläder på rean som jag visar upp imorgon när ljuset är bra.


juldagen

Jag hade en mysig julafton med släkten igår, vid tre kom alla hem till min familj för att titta på Kalle och fika, sedan julbord och senare mot kvällen julklappsutdelning och den traditionella gröten. Fick jättefina presenter och tillräckligt med pengar för att köpa en kamera som jag siktat in mig på.

Idag ska jag åka till pojkvännen och om två dagar är det min födelsedag!

Lite bilder från julafton


tisdag

Det bara sex dagar kvar till julafton och nio till min födelsedag, längtar massor.

Efter skolan tog jag mig till frisören för att beställa tid för blonda slingor, utväxten har blivit alldeles för lång och det är verkligen på tiden att sätta mig i frisörstolen så imorgon är det dags. När jag väl var där handlade jag dom allra sista julklapparna så nu är det också avcheckat, känner att min lista på måsten minskar nu dag för dag och det är superskönt. Sedan svängde jag förbi farmor och farfar för en mysig pratstund och middag.

Nu är naglarna nymålade och röda, bara julkalendern kvar att titta på och sedan sova tidigt.

Bakade kakor igår, resultatet blev inte riktigt som tänkt, hoppas att dom går att äta ändå..


helg och julmys

Har försökt mig på blogg.se appen, dock utan framgång dom senaste dagarna. Nu kom jag in på den iallafall.

Dom senaste dagarna har mestadels bestått av mys och härligheter. I torsdags tog jag tag i ett par måsten som nya svarta jeans eftersom dom förra är så utnötta och sedan ett par vinterskor och lite julklappar. I fredags mötte jag upp Agnes på en fika och presentöppning, hennes födelsedag var för en månad sen men vi har helt enkelt inte hunnit med att ses. I lördags åkte jag och pojkvännen till ett centrum för att köpa julklappar men eftersom jag nästan är klar blev det mestadels bra att ha grejer till mig själv, kvällen fortsatte med glögg och pepparkakshusbak. Igår stod en middagsbjudning hos pojkvännens mamma och en liten del av släkten på schemat, mysig kväll med god mat. Somnade i en varm famn och tog mig igenom en trött måndag. Det är dock bara fyra dagar och en redovisning kvar tills jag får lov, älskar julen!


det går neråt

Jag är inte på toppen humör, efter att jag fick väldigt ont i axeln helt plötsligt i förrgår åkte jag till en läkare igår. Tog blodprov och han kom fram till att jag har en inflammation i en sena i axeln. Jag fick en spruta i axeln med bedövning och efter den blev jag jätteyr och kunde inte riktigt fokusera på läkaren när han pratade, var tvungen att sätta mig ner för att benen började vika sig, jag såg nästan ingenting och allting blev vitt. Mamma tog tag i mig och fick tillbaka mig, det är nog det läskigaste jag varit med om. Höll alltså på att svimma av smärtan som sprutan gav. Men i någon timme så gjorde det inte ont i axeln längre, dock varade bedövningen bara lika länge som en tandläkarbedövning. Fick med mig medicin hem som jag ska äta två gånger om dagen så jag hoppas att det går över tills fredag då genrepet är, sedan är helgen fylld med föreställningar. Så opassande att jag fick det här nu, precis innan terminens föreställningar.

Sitter just nu framför tvn och ska strax försöka mig på lite lunch. Snön slutar aldrig falla utanför fönstret, hur mycket som helst.


första advent

Idag är det första advent och vädret är perfekt, vaknade upp till ett glittrande vinterland med en strålande sol. Härligaste känslan!
Skickade in min skata inlämning nu också, så skönt att inte ha något måste i skolan, kommer säkert någon ny inlämning snart ändå.
Snart ska jag röra mig mot bussen och åka till träningen, sen hem och äta och ta med mig föreställningskläderna till kvällens träning. Ikväll ska jag mysa med familjen med tända ljus och glögg.

Bilden är från London, superkul att sitta på övre våningen!


RSS 2.0