hemma från london

Det har ekat tomt här den senaste tiden eftersom jag har haft en del för mig. I början av förra veckan stod det dansterminsredovisning på schemat med fyra föreställningar och under helgen har jag besökt London. Det var helt underbart, min tid spenderades framför allt på Oxford street där allaklädbutiker finns men vi hann även med andra "måste gå till"-plaster i London. Jag testade exempelvis på 4D bio, det var superläskigt, sprutade vatten från stolen framför och blåste i nacken. 
Nu är en ny vecka påbörjad och det ser ut att vara ganska mycket i skolan framöver, bäst att inte skjuta på det så ska snart sätta mig med en historiainlämning. 
 
 

tomt

Det har ekat lite tomt här i ett par dagar, jag har haft fullt upp och knappt en lugn stund och så kommer det att fortsätta den närmaste veckan. Schemat är fullt, måndag får bli en packningsdag, tisdag och onsdag är det terminsredovisning i skolan med fyra dansföreställningar och då lär jag vara hemma vid nio på kvällen efter två heldagar med glada ansikten. Sedan är det Londonresan som fyller mina fyra resterande dagar av veckan, det ska bli så jäkla roligt! Humöret på topp den kommande veckan.
Nu väntar jag på att baguetterna i ugnen ska bli klara sedan blir det en stressdag idag med, första träningen vid tre, sedan hem och äta middag för att åka på farsdagsfika hos farmor och farfar och direkt därifrån till dagens andra träning. Är hemma vid nio och då är det sängen som gäller. Till att börja med är det lite plugg som ska tas tag i.

everything is the same

 
Efter en lång skoldag har jag precis slagit igång datorn för att försöka hinna med lite plugg, har fullt upp resten av veckan så vill få så mycket som möjligt gjort nu. Därför blir det ännu ett halvkasst inlägg men det får duga nu i stressen. Maten är klar om en stund och vid sju åker jag till träningen, sen hem och sova. I princip så mina dagar ser ut just nu, vill få så mycket gjort på så kort tid.
 

trött tisdag

 
Jag trodde inte att det gick att vara tröttare än igår men idag slår jag nog rekordet, vet inte riktigt vad det är med mig. Min dag har iallafall flytit på okej, trotts trötthet. Skulle sluta 14.15 idag men har en soloredovisning imorgon så var tvungen att stanna kvar och repetera dansen i skolan. Kom hem vid halv sex och åt mat, duschade och satte mig vid läxorna. Efter någon timme med dom kunde jag inte hålla ögonen öppna längre och somnade en stund. Nu tänkte jag gå och lägga mig ganska snart så att dessa långa trötta timmar i skolan blir lite enklare och roligare imorgon. Slut på sura miner.   

börja om på nytt

Nu är det dags att köra på igen så är snart jullovet här, har varit på smådeppigt humör idag, trött och seg i kroppen. Trotts det tog jag mig igenom dom två första danslektionerna efter höstlovet och det är skönt att börja träna igen. Jag och tjejerna passade på att stretcha under håltimmarna, det kändes att det har varit lov haha.
Snart ska jag slänga i mig lite mat och sen åka till pojkvännen.

nelly

Lite för tidigt att ta upp nyårsklänningen men det är så roligt att titta och sukta lite, knappt två månader kvar bara. Klänningarna ovan är från Nelly.com, vilka drömmar!
Jag ska faktiskt vänta till Londonresan om en och en halv vecka, så grymt kul det ska bli.. längtar som tusan. Där lär jag hitta en klänning till nyår och extra bra är det eftersom antaglingen ingen annan kommer att ha en likadan.  

never before

 
Blev lite sugen på att fota idag så sprang runt i huset och tog kort på olika inredningsprylar. Ingen aning varför det blev just blommor dock, men tycker att ljuset blev rätt bra ändå.

sunday

 
Det hade passat bättre med rainday idag med tanke på spöregnet som är utanför mitt fönster. Idag är det sista dagen på höstlovet och den ska spenderas framför min bok, Elsas Hemlighet, och ikväll kommer pojkvännen hit på middag. Efter det ska vi gå på bio med hans syster och hennes pojkvän, den nya bondfilmen blir det. Ännu en härlig dag, jag känner att det har blivit många såna den senaste tiden!  

nagelhistorian

Jag har ett stort intresse för nageldesigner och pysslande med dom. Det började någon gång för ett par år sen och har gått upp och ner i perioder. Under sommaren och hösten har jag kommit igång med det igen men för någon vecka sen kände jag för en nystart och klippte av naglarna, vill spara på nytt dels för att naglarna blir så risiga och skadade när dom har varit långa ett tag men också för att det är svårt att göra saker när dom är för långa.
Här är ett collage med bilder på hur dom såg ut när dom var som längst för någon månad sen och sedan halvlånga eftersom jag klippte av dom på hälften och till sist hur dom ser ut idag.
 

colour me in

agnes och jag
 
Första delen av dagen har varit lugn, filmtittande och mys i soffan. Har haft lite oklara planer inför kvällen men i slutändan åkte jag med familjen på släktmiddag. En skön dag med extra mycket njutande av höstlovet, sista dagen imorgon och det har gått för fort som vanligt.  

en med sol, en med moln

två hårfoton

put your hands on my heart

Vaknade tidigt imorse, för tidigt för en höstlovsmorgon. Det gjorde dock inte så mycket eftersom jag hade en tid bokad för massage i förmiddags, min fina mamma överraskade mig i början av veckan och sa att hon tyckte att jag behövde det. Det är jag mycket tacksam över då det var riktigt skönt.
Tänkte ta tag i en dansteoriuppsats som ska vara inlämnad om några veckor, får se hur långt jag kommer men är nog skönt att ha påbörjat iallafall. Lite senare kommer pojkvännen hit för en myskväll med middag och X-Factor. Bra dag.
 

christmas inspo

 

 

weheartit

 

 

Jag längtar ihjäl mig. En av dom bästa perioderna på året och framför allt den mysigaste tiden. Julen, allt händer på samma gång känns det som. Dom fyra adventssöndagarna, jullov, julafton, min födelsedag, den härliga mellandagsrean och självklart nyår. Tror inte att man ser mitt leende så många gånger som i December, jag är så lycklig!

en dag i skogen


att börja med

den första bilden får bli en på mig själv från i Söndags, tog en del bilder med en underbar utsikt
 
Efter en fin dag med en fin vän och en del pysslande tänkte jag att det är dags att publicera det första inlägget. Börjar ganska enkelt eftersom jag inte är speciellt insatt i den här världen, därav den smått tråkiga designen. Får se om jag lyckas få till något mer intressant inom en snar framtid.

RSS 2.0